четвер, 15 листопада 2012 17:51

Дочка Саркозі та Бруні схожа на матір

Джулії Саркозі, дочці екс-президента Франції і топ-моделі Карли Бруні, нещодавно виповнився рік. У свій час Карла пообіцяла всіма силами приховувати малятко від папараці. Але тепер, покинувши Єлисейський палац, знаменитість стала більш терпимою до преси. Напередодні в Мережі з'явилися знімки дівчинки, і не можна не відзначити, що дівчинка дуже мила.

Папараці зробили знімки Джулії і Карли під час прогулянки по Парижу. Світські оглядачі в один голос заявили, що Ніколя Саркозі з дружиною потрудилися на славу. Крихітка чарівна й, відповідно до побажань президента США Барака Обами, безумовно пішла в маму.

Світле волосся, витончені риси обличчя - просто краса. Деякі журналісти вважають, що дівчинка схожа на Харпер Бекхем. До речі, Бруні вже намагається прищепити маляті хороший смак - на ногах дівчинки красувалися кокетливі балетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карла Бруні через пресу спростувала чутки про свою вагітність

Залишається сподіватися, що Карла не підніме в черговий раз шум навколо публікації фото дочки. Так, в березні Бруні випустила спеціальне звернення до преси, після того як знімки Джулії з'явилися на першій смузі видання Paris Match.

"В ім'я свободи преси я ніколи особливо не заперечувала проти публікації таких вкрадених фотографій ... Але я не можу погодитися і ніколи не погоджуся з тим, як грубо зневажаються права на приватне і вільне життя моїх дітей, - йшлося у зверненні колишньої першої леді Франції. - Тому я ще раз вимагаю від відповідних ЗМІ поважати право на приватне життя моїх дітей, враховуючи те, що вони не можуть жити як відлюдники".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Саркозі та Бруні схожа на матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути