четвер, 08 грудня 2011 09:38

Донька Філіпа Кіркорова дуже схожа на співака

Донька Філіпа Кіркорова дуже схожа на співака

Новоспечений батько Філіп Кіркоров не витримав і залишив численні новорічні зйомки і концерти, щоб побачити дочку Аллу-Вікторію. Після повернення до Москви артист зізнався, що відчув емоційне потрясіння, коли довгоочікувана зустріч відбулася.

Популярний співак Філіп Кіркоров ледь не спізнився на літак до Німеччини, коли брав участь у зйомках ювілейного фестивалю "Пісня року". Йому не терпілося побачити новонароджену доньку Аллу-Вікторію. Однак артист, незважаючи на переживання, скрізь встиг і благополучно прибув до Америки.

"Так сталося, що народження дочки співпало з гарячою порою, пов'язаною зі зйомками, обіцянку про участь в яких я давав ще рік тому, - знятися в тих чи інших програмах. Але спеціальні лікарі, мої друзі і моя рідна тітка Марі, роблять все можливе, щоб оточити дівчинку увагою", - поділився щасливий батько.

Повернувся до Москви Філіп у вівторок і відразу поділився враженнями з друзями: "Я заглянув в очі дочки, взяв її на ручки! Вона дуже схожа на мене. Дівчинка спокійна, не капризує ночами. Я такий щасливий!" Артист зізнався, що відчув сильне емоційне потрясіння, коли побачив доньку. Друзі співака відзначили, що Філіп знаходиться в прекрасному настрої, він здається неймовірно умиротвореним.

Дитину вже виписали з пологового будинку. Зараз Алла-Вікторія знаходиться під опікою рідної тітки Філіпа Кіркорова Марі, яка живе в Америці, і російської гувернантки. Вони живуть в новому будинку в Маямі, який, за чутками, артист купив за 12 мільйонів доларів. Проте Кіркоров поки не може перевезти доньку до Росії. Це пов'язано з приписом лікарів, які настійно рекомендували артисту почекати хоча б два чи три місяці, поки дитина не зміцніє і не буде готова до багатогодинного перельоту.

Зараз ви читаєте новину «Донька Філіпа Кіркорова дуже схожа на співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути