четвер, 27 квітня 2017 10:57

Дизайнери створили розкішні варіанти весільної сукні сестри Кейт Міддлтон
6

Весільна сукня для Піппи Міддлтон
Фото: hellomagazine.com
Весільна сукня для Піппи Міддлтон
Весільна сукня для Піппи Міддлтон
Весільна сукня для Піппи Міддлтон
Весільна сукня для Піппи Міддлтон

Весілля Піппи Міддлтон і Джеймса Меттьюза відбудеться 20 травня. Західні ЗМІ обговорюють список можливих гостей і інші подробиці підготовлюваної церемонії. Не менший інтерес викликає ім'я дизайнера, який створить плаття нареченої, і те, яким буде наряд Піппи в цей важливий для неї день.

Молодша сестра герцогині Кембриджської була фрейліною на її весіллі, де з'явилася в елегантній сукні кольору слонової кістки, придуманому Сарою Бартон для Alexander McQueen. Хоч Піппа і виглядала в цьому вбранні чудово, експерти припускають, що вона навряд чи звернеться за допомогою до того ж дизайнера, швидше за все, піде іншим шляхом.

Після того, як британський модельєр Джіллз Дікон сказав, що знаходиться на заході Лондона, поповзли чутки про те, що саме він готує весільну сукню для сестри Кейт Міддлтон. Інформація тримається в таємниці, тому кілька інших дизайнерів запропонували свої варіанти сукні нареченої, яка підійде Піппе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівську родину жорстко розкритикували за спрощену вимову

Нью-йоркський дизайнер Бен Де Лісі вважає, що обраниця Джеймса Меттьюза не женеться за модними тенденціями і буде традиційною. На ескізі модельєра представлено чудове шовкове плаття, прикрашене французьким мереживом.

Американський дизайнер з філіппінськими корінням Монік Люльє, що спеціалізується на весільній моді, запропонувала для Піппи плаття з довгими рукавами і відкритою спиною, доповнене вуаллю.

Британський дизайнер Жак Азагурі побачив сестру герцогині Кетрін в весільній сукні в стилі ампір, яка дозволить нареченій виглядати ще вище, ніж вона є. На думку модельєра, це шовкове плаття з довгими рукавами і широкою вуаллю найкраще підійде.

Експерти бренду Rosa Clará допустили, що Піппі підійде сучасний дизайн і запропонували наряд з круглим вирізом і довгими рукавами.

Французький модельєр Стефані Роллан теж побачив Піппу сучасної нареченою і намалював для неї плаття з відкритою спиною і пишною спідницею вище коліна, щоб підкреслити струнку, спортивну фігуру Міддлтон. Стефані готовий запропонувати їй біле плаття з тафти, прикрашене ліфом з шовку, кристалами і перлами.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери створили розкішні варіанти весільної сукні сестри Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути