Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2011 10:32

Діма Білан більше не виконуватиме свій коронний стрибок

Діма Білан більше не виконуватиме свій коронний стрибок

Діма Білан заявив, що більше не буде на своїх виступах виконувати свій коронний стрибок. Виходить, що нещодавній концерт в Санкт-Петербурзі став останнім у кар'єрі співака, де він зміг продемонструвати свій фірмовий рух.

Популярному виконавцю Дімі Білану в грудні виповниться 30 років. Співак вже щосили рефлексує з цього приводу. Він зізнався, що став замислюватися про майбутнє. Він виступає вже десять років.

"А що ж буде ще через десять років? Напевно, я вже не зможу так стрибати. Швидше за все, за цей місяць я поставлю крапку на своєму стрибку, його без того вже всі обмусолили", - підкреслив артист.

Нещодавно співак відіграв в Санкт-Петербурзі свій перед'ювілейний концерт. Звичайно ж, він виконав і свій фірмовий стрибок. Це він зробив з особливою експресією. Щаслива публіка просто завила від задоволення. Побачивши захоплену реакцію залу, Діма Білан витримав мхатівську паузу і заявив: "Ну, можливо, я жартую, зберігши інтригу".

Примітно, що цей знаменитий стрибок поп-виконавця колись зіграв з ним злий жарт. У квітні 2010 року концерт Діми Білана все в тому ж Петербурзі розпочався з конфузу. Під час першої ж пісні Діма так старанно виконав свій фірмовий стрибок, що його джинси лопнули в самому цікавому місці. Конфуз збентежив Білана, але переодягати порвані штани він не поспішав, відпрацювавши в такому більшу частину шоу.

Варто зазначити, що Діма Білан досить стурбований майбутнім ювілеєм і вже встиг випустити написану ним автобіографію. Твір він назвав "Хроніки: Від хулігана до мрійника", маючи на увазі назви його дебютної пісні та пісні, виконаної ним зовсім нещодавно.

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан більше не виконуватиме свій коронний стрибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути