Ексклюзиви
середа, 01 лютого 2012 15:22

Деніел Редкліфф хоче завести дітей у молодому віці

Деніел Редкліфф хоче завести дітей у молодому віці

Зірка саги про "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вважає, що дітей треба заводити у молодому віці. Актор впевнений, що народження дітей є найважливішою частиною життя.

Про це Деніел розповів журналу "Glamour", пише ТаблоID.

Редкліфф, який зустрічається із 22-річною Розанною Кокер, хоче завести дітей, поки молодий. Проте зірка усвідомлює, наскільки це важко поєднувати з роботою.

"Ми обидва хочемо цього, але ми також знаємо, що було б безглуздо робити це найближчим часом. Я завжди хотів мати дітей молодим, але я також думаю: "Це буде важка робота". Я бачив багато друзів, які стали несказанно щасливими, але дуже втомленими", - поділився Деніел.

Актор зазначив, що перш ніж стати батьками, він має багато цікавих планів попереду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гарі Поттер" знайшов наречену на знімальному майданчику

До того ж 22-річний Редкліфф зазначив, що не вірить в долю. Однак він не думає, що коли-небудь знайде "більш сумісну" з ним партнерку, ніж Розанна.

"Я не вірю, що кожен має свою половинку, я не вірю в долю, але я думаю, що коли знаходиш людину, яку любиш і яка любить тебе, варто вчепитися за неї…" – каже Редкліфф.

Нагадаємо, Деніел та Розанна познайомилися ще у 2007-му році, коли дівчина працювала асистенткою на знімальному майданчику "Гаррі Поттера".

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф хоче завести дітей у молодому віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути