четвер, 27 вересня 2012 10:56

Даша Астаф'єва приховує свого коханого та хоче народити дитину

Даша Астаф'єва приховує свого коханого та хоче народити дитину
Співачка розповіла, яке хоче собі весілля Фото: showbiz.delfi.ua

Даша Астаф'єва мріє вийти заміж і народити дитину. Зірка "Playboy" та солістка гурту "NikitA" каже, що зараз вона закохана в чоловіка, який робить її щасливою, і сприймає такою, якою вона є. Він не нарікає на постійні відрядження і гастролі. А от як звати коханого, Дарія поки що приховує. Мовчить і про те, на коли планує весілля. Однак розповіла, яким вона його бачить, повідомляє ТСН.

"Можливо навіть просто наречений і наречена, й свідки. Мені б хотілося десь в дуже красивому місці. Може навіть і в Україні. Ми дуже часто буваємо на весіллях, в силу нашої професії, я таких жахів надивляюся. Я розумію, що чим менше людей, тим святковіше і краще атмосфера. Звичайно мені б хотілося стати мамою, вчасно, в свій час", - розповіла Даша Астаф'єва в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим нещодавно співачка зізналась, що постриглася налисо з благородною метою: їй набридло привертати увагу лише оголеним тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності" - Даша Астаф'єва

"Я розумію, що деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності. Я готова зробити все для того, щоб люди могли за зовнішнім бачити внутрішню красу", - наголошувала раніше вона.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва приховує свого коханого та хоче народити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути