понеділок, 03 жовтня 2011 12:51

Чорні груди і розчепірені ноги: в Києві пройшла "розкішна" вечірка для бомонду
20

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У заміському ресторанному комплексі "Villa-Vita" пройшла вечірка розкоші. Зірки намагались відрізнити справжні й дорогі предмети антикваріату, посуд і коштовності від підробок.

Перед входом до ресторану стоять двоє дівчат із двома собаками породи доберманів. Дівчата в чорному одязі на короткому рукаві. На вулиці моросить дощ. Температура +15.

"Собак не бійтесь. Вони не кусаються. Вже стільки народу пройшло біля них", - кажуть дівчата.

Із зіркових гостей завітали співачка Альона Вінницька, комедіант дядя Жора, співаки Кіше та Віктор Павлік, скульптор Олег Пінчук. Пригощають коньяком, віскі, соком. Із закусок подають м'ясні страви, сир та фрукти.

"Фуршетчиків сьогодні нема, бо все на столах є. А дійсно, чого їм було пертися за десять кілометрів від Києва, коли вони на місці собі щось знайшли", - жартують між собою зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки відрізняли справжні діаманти від підробок

У першому турі вони намагались визначити дорогий антикваріат. Із завданням мало хто справився. Наприклад, позолочену сумочку гості оцінювали в $3-4 тисячі. Насправді ж її цінність виявилась майже в п'ять разів більшою.

Далі Олена Вінницька, дядя Жора та плавець Денис Силантьєв намагалися скласти найдорожчий сервіз. Їм пощастило лише з чашками.

"Дороге блюдце - це те, де при колиханні туди-сюди чашка не випаде із тарілки", - підкреслила експерт з дорогого посуду.

Із дорогоцінними каменями впорався лише Олег Пінчук. Він правильно розрізнив між собою чотири коштовні камені.

"У мене нема таких камінців, тому я й не знаю, де що. І діамант ледве розрізню. Я не фанат такого", - зазначила співачка Еріка після конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Чорні груди і розчепірені ноги: в Києві пройшла "розкішна" вечірка для бомонду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути