середа, 23 червня 2021 18:47

Чого не варто говорити на першому побаченні: "Холостячка" Огнєвіч поділилася порадами

На першому побаченні ви можете перехвилюватися й наговорити зайвого про своє життя. Після таких моментів, імовірно, другого побачення не буде.

На першій зустрічі з чоловіком не варто багато розповідати про колишніх і поводитися надто зухвало, розповідає в Instagram українська виконавиця й головна героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибальство і хендмейд: які хобі мають українські зірки

"Твоє перше побачення буде останнім, якщо ти цікаво розповідатимеш про своїх колишніх і перший поцілунок. Якщо заспіваєш йому пісеньку Santa baby, у якій дівчина просить подарувати колечко від Тіффані, кабріолет, яхту й платиновий рудник. Якщо ти називатимеш його - пупсик, солоденький, кошеня, щоб чули інші. Голосно сміятимешся, злегка рохкаючи".

Автор: zlata.ognevich
  Злата Огнєвіч дала кілька порад щодо першого побачення
Злата Огнєвіч дала кілька порад щодо першого побачення

Українська співачка й головна героїня другого сезону проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч укотре оприлюднила провокативне фото. Вона постала перед камерою в мінісукні й звабливо випнула язик. Нову світлину вона опублікувала в Instagram. Вона позувала перед камерою на тлі білої стіни в надзвичайно сексуальному вбранні.

Зараз ви читаєте новину «Чого не варто говорити на першому побаченні: "Холостячка" Огнєвіч поділилася порадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути