Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2012 09:35

Чарлі Шин обізвав Ештона Катчера лайном

Чарлі Шин обізвав Ештона Катчера лайном

ідомий голлівудський актор і зірка комедії "Гарячі голови" Чарлі Шин недовго залишався пай-хлопчиком. Артист не витримав і сказав все, що думає про свого колегу Ештона Катчера.

Чарлі Шин відомий своїм запальним і неврівноваженим характером, завдяки якому він не раз сварився зі своїми близькими і колегами по роботі. Потім актор зазвичай вибачався і намагався максимально бути "білим і пухнастим".

Він таким і залишався до наступного спалаху гніву. Ось і на цей раз Чарлі "наїхав" на Ештона Катчера, який замінив його в комедійному серіалі "Дві з половиною людини". До слова, багатосерійний фільм користується шаленим успіхом у аудиторії, що не могло не позначитися на самолюбстві Чарлі, звільненого з цього популярного проекту через скандальну поведінку і хамські висловлювання.

Шин обрушився з критикою і на Катчера, і на фільм в цілому.

"Я втомився брехати! Я втомився робити вигляд, що цей серіал не перетворився на лайно! Я втомився говорити, що Ештон не лайно! Нічого особистого, але мені прямо за нього недобре! Він в лещатах такого поганого сценарію!" - розійшовся запальний актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Warner Bros. виплатить Чарлі Шину $25 млн за розірваний контракт

Можна тільки уявити, як на таке висловлювання відреагували численні шанувальники Чарлі Шина і сам Ештон Катчер. Випустивши пару, незабаром голлівудський актор заспокоївся і, мабуть, зрозумів, що наговорив.

Чарлі Шин опублікував відкритий лист з вибаченнями Ештону Катчеру, причому написав його в нарочито високому стилі: "Дорогий Ештон, я винен. Я з неповагою поставився до людини, яка робить те найкраще, на що здатна. Мене понесло, і в запалі сварки я образив вас. Я буду дотримуватися всіх інших своїх висловлювань, але ви заслуговували кращого. Успіхів у вашій мандрівці, добрий сер. ЧШ". Цікаво, що сам Ештон Катчер вважав за краще не коментувати обидві висловлених на його адресу заяви неврівноваженого Чарлі Шина.

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин обізвав Ештона Катчера лайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути