пʼятниця, 27 липня 2018 12:29

Колишня дружина Ченнінга Татума повністю оголила ідеальне тіло
5

Дженна Довен
Дженна Довен
Дженна Довен
Дженна Довен
Дженна Довен

Колишня дружина актора Ченнінга Татума, Дженна Деван, повністю роздягнулась для жіночого журналу Women's Health, у додатку Global Naked, який знімали у Каліфорнії.

Журналістам розповіла, як пережила, розлучення.

"Я зробила багато роботи у середині себе, щоб опанувати свою жіночу силу, так було завжди, коли я казала собі: "я танцівниця" або "Я заміжня" чи "я актриса". Останні кілька років я вивчала саму себе", - говорить Дженна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка на межі банкрутства оголила для папараці принади

"Це була подорож і моя трансформація - чого я хочу, як жінка. Це завжди випробування, зміни трапляються у житті і треба пережити, що світ думає про цю подію. Те що, когось може шокувати, насправді може бути позитивним, це те , що трапилось з нами", - додає акторка .

Зірка розповіла, як ставиться до власного тіла.

"Я дійсно почуваюсь сильною та мені подобається відчувати форми, я маю на увазі м'язи. У спортзалі я працюю з вагою, тому що хочу наростити м'язи. Раніше я дійсно була сконцентрована на них. Тепер лише хочу бути сильною та добре почуватися", - розповіла Дженна.

Дженна Довен познайомилсь з майбутнім чоловіком у 2006 році на зйомках. Пара заручилась у 2008 році і одружилась у 2009. Пізніше у акторів народилась донька. У квітні цього року офіційно, пара оголосила, що розлучається.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Ченнінга Татума повністю оголила ідеальне тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути