Ексклюзиви
вівторок, 10 грудня 2019 16:03

Брітні Спірс знову судитиметься за опіку над синами

  Співачка Брітні Спірс хоче проводити більше часу з синами Шоном та Джейденом.
Співачка Брітні Спірс хоче проводити більше часу з синами Шоном та Джейденом.

38-річна американська співачка Брітні Спірс планує знову звернутися до суду за право спілкування зі своїми двома синами. Співачка має намір домогтися перегляду рішення щодо проведення часу з 14-річним Шоном і 13-річним Джейденом.

У вересні ексчоловік Спірс та батько хлопчиків Кевін Федерлайн через суд домігся того, щоб опіка над синами між ним і колишньою дружиною була у співвідношенні 30/70 відсотків на користь танцюриста.

Брітні боротиметься за порівну поділену опіку над синами, тобто у співвідношенні 50/50 відсотків.

"У новому році Брітні Спірс звернеться до суду у сімейних справах і буде клопотати про збільшення часу в графіку зустрічей з синами", - зазначив інсайдер, зауваживши, що Брітні і Кевін вже домовилися, що в переддень Різдва Шон і Джейден будуть разом з мамою, а саме свято проведуть з батьком.

У вересні на зменшення спілкування Брітні з синами подіяв неприємний інцидент. Батько зірки Джеймі Спірс на початку осені посварився з 14-річним Шоном та почав люто його трясти. Після цієї сварки Джеймі отримав судову заборону, згідно з яким він тепер взагалі не може наближатися до онуків протягом трьох років.

Батько Брітні Спірс Джеймі мав намір домогтися продовження опікунства над дочкою у дев'яти штатах, але минулого тижня зняв з себе усі обов'язки щодо володіння правами на майно та фінанси дочки. 67-річний чоловік у судовому порядку передав права з опіки над дочкою давній помічниці співачки Джоді Монтгомері. Офіційною причиною такого рішення Джеймі Спірса вказний його незадовільний стан здоров'я, але подейкують, що відмовився він від позиції опікуна через нещодавній неприємний інцидент з побиттям 13-річного сина Брітні Шона.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знову судитиметься за опіку над синами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути