вівторок, 18 вересня 2012 09:37

Хворий Ілля Рєзнік поїхав на гастролі

Хворий Ілля Рєзнік поїхав на гастролі
Поет знаходиться під наглядом лікаря Фото: ilya-reznik.com

Поет-пісняр Ілля Рєзнік виписався з військового госпіталю і відправився на гастролі. Артиста, який відмовився від встановлення кардіостимулятора, повсюдно супроводжує особистий лікар.

Днями Ілля Рєзнік вийшов з лікарні і, незважаючи на досить тривожний стан здоров'я, все ж вирішив відправитися на гастролі. Так, артист виступив в Пензі, чим невимовно обрадував своїх численних шанувальників. Рєзнік приїхав в місто в супроводі особистого лікаря, який буквально після кожного номера обстежував поета-пісняра.

Рєзнік повідомив фанатам, що відмовився від встановлення кардіостимулятора. "Такий прилад стоїть у багатьох - і у Кобзона, і у Хількевича. Але вони постійно обережні - кажуть, мовляв, обережно, у мене тут кардіостимулятор. Це що означає, що я навіть улюблену жінку не зможу обійняти, якщо у мене на грудях буде фігня якась?! Я вирішив відмовитися", - заявив Ілля Рєзнік.

Незважаючи на удаваний спокій і привітність, поет-пісняр почувався не дуже добре. Медики постійно давали Рєзніку препарати, щоб знизити тиск, який в цей день підскакував до позначки 175/90.

Нагадаємо, у 74-річного поета стався серцевий напад після того, як він подивився скандальну програму Андрія Малахова "Пусть говорят". Самого Рєзніка в студії не було: він спеціально для ефіру записав свій відеокоментар, а також надав фото і відео з особистого архіву. При цьому Рєзніку обіцяли, що програма буде суто позитивною.

Але в підсумку на телевізійному шоу, яке подивився автор хітів для зірок російської естради, гості досить непривабливо висловлювалися на його адресу. Серед тих, хто виступив з критикою на адресу Рєзніка, виявилася і співачка Любов Успенська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілля Рєзнік не може ходити і насилу розмовляє

Поетові стало погано, за словами його дружини Ірини, у нього прихопило серце, однак від госпіталізації він відмовився. Добу пролежав удома, а потім за наполяганням дружини звернувся до фахівців. Стан Рєзніка погіршився, він був доставлений в закритий військовий госпіталь в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Хворий Ілля Рєзнік поїхав на гастролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути