четвер, 23 квітня 2009 08:08

Білик малювала картину з відкритими грудьми (ФОТО)
13

Заступниця Черновецького вирішила згаяти час з художницею Мась в барі.
Кільчицька похизувалася сумочкою Hermes. Ціна цієї марки від $6 тисяч до $50 тисяч.
Вчора в одному зі столичних ресторанів дружина мецената-бізнесмена Ігоря Воронова, Тетяна Рамус представила новий соціальний проект під назвою "Зверни увагу".
Ідея проекту полягає в тому, щоб звернути увагу на будь-які речі, які хвилюють кожну людину в житті. Варто відзначити, що Рамус є ведучою однойменної радіопрограми та телепередачі на "5 каналі". Підтримати проект прийшли представники шоу-бізнесу, політики та спортсмени. Ведучим проекту був Юрій Горбунов. Серед гостей були присутні Ірина Білик, яка прийшла в образі Мерилін Монро, Олег Скрипка, Павло Зібров, Анжеліка Рудницька, Влада Литовченко, Ірена Кільчицька, заступник секретаря РНБО, політолог Дмитро Видрін з дружиною, депутати Київради Олександр Пабат та Дмитро Андрієвський, Лев Парцхаладзе, Стелла Захарова та інші. Підтримати свою дружину прийшов і сам спонсор проекту Воронов. Всім запрошеним було запропоновано намалювати з допомогою художників картину на будь-яку тему. Заступниця київського мера Кільчицька разом з художницею Оксаною Мась намалювала соціальну картину, на якій зобразила дітей. І недивно, адже нещодавно Ірена народила свою другу дитину.
А от епатажна співачка Ірина Білик, яка до речі прийшла без свого молодого чоловіка Дмитра Дікусара, з допомогою художника Олександра Ройтбурга намалювала картину на тему час.

А якщо уважно пригледітися до картини, можна помітити, що на годиннику зображено шістнадцять поділок, замість дванадцяти.

Щоправда скандальна зірка майже не приклала зусиль до створення полотна. Можливо вона вирішила вразити оточуючих не художніми талантами, а своїм нескромним декольте.

Варто відмітити, що проект "Зверни увагу" окрім радіо- та телепрограм включає журнал все під тією ж назвою. На обкладинці першого номеру зображена сама Тетяна Рамус.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Білик малювала картину з відкритими грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути