пʼятниця, 01 листопада 2013 17:41

Білявка, яка стала заступницею керівника військового музею, пішла на лікарняний

Автор: фото:Instagram
 

Новоспечена заступниця директора Національного військово-історичного музею України Анастасія Фурман вже на лікарняному. Про це Gazeta.ua повідомили у самому музеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музей Міноборони очолить білявий "райський метелик" у купальнику і без досвіду роботи

"Її робочий телефон не відповідає тому, що Анастасія Ігорівна на лікарняному. Захворіла дівчина", - кажуть на охороні.

Самі працівники музею спілкуватися із журналістами не хочуть. Редактор журналу "Музеї України" Віктор Тригуб каже, що люди бояться.

"Так, всі бояться, щоб не звільнили. Тому ми зараз, від імені журналу "Музеї України", готуємо листа Віктору Януковичу, щоб звернув увагу на неналежну кадрову роботу у Міністерстві оборони України. Бо відбулась дискредитація всієї музейної справи і честі всіх збройних сил, хто воював і хто служив в армії. Протестують всі члени колективу музею. Бо ця Настя жодного дня не працювала ні в культурі, ні в музеях, не має відповідної освіти і зразу стає заступником директора музею національного рівня. Ще й із військовою специфікою. Дівчинка, яка взагалі не розуміє, що таке армія, фактично починає керувати всім господарством. Ні дня не попрацювавши в культурі і музеях.

Раніше такі посади очолював підполковник, який має досвід в мінобороні і генеральному штабі. І тут його незрозуміло за що звільняють і без конкурсу ставлять цю дівчинку, яка навіть не знає української мови. Тепер міністр оборони має писати заяву і йти у відставку. Бо далі морального права керувати збройними силами — він немає", - зазначає Віктор Тригуб.

Зараз ви читаєте новину «Білявка, яка стала заступницею керівника військового музею, пішла на лікарняний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути