Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2019 02:50

Без пластики: зірки, які не бояться старості
25

Більшість голлівудських зірок починають корегувати свою зовнішність вже після 30, але є й такі, які стверджують, що ніколи не лягали під ніж і не робили ін'єкцій. Ці знаменитості виступають за природне старіння і пишаються зморшками, які абсолютно не заважають їм бути затребуваними і улюбленими шанувальниками.

 Шерон Стоун, 61 рік. «Так, я старію», - говорить актриса.  - «Але мені здається, що в мистецтві старіння можна дозволити собі деякі «недосконалості», вони надають образу чуттєвості і сексуальності».
«Я не проти пластики, адже набагато гірше жити з комплексами, викликаними недоліками зовнішності, але переробляти себе просто так - це ненормально».
Актриса зізнається, що не боїться старіти.  Адже її справжня кар'єра почалася тільки після 40. До пластичної хірургії актриса ставиться негативно і лише сміється над колегами свого віку, які вважають це порятунком молодості.  Дивно, що в школі Меріл себе не любила і довгий час песимістично оцінювала свою зовнішність.
«Я всю школу провела в роздумах - ну чому, чому я така негарна?  У якийсь момент мені просто набридло витрачати на це час.  Довелося скинути всю цю нісенітницю, як баласт, і стати самою собою - так жити легше.  Ну, негарна і негарна, що ж тепер робити?»
Хайді Клум, 45 років. Актриса, модель, продюсер і сценарист власного модного проекту «Подіум», мати чотирьох дітей і бізнесвумен, Хайді Клум пластики не потребує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні й оголені: найскандальніші фотосесії знаменитостей

Зараз ви читаєте новину «Без пластики: зірки, які не бояться старості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути