Ексклюзиви
неділя, 15 квітня 2018 22:35

Вагітна Світлана Лобода показала кругленький животик у шовковій сукні

Вагітна Світлана Лобода показала кругленький животик у шовковій сукні
Світлана Лобода чекає на другу дитину

Співачка Світлана Лобода поділилась на своїй сторінці у соціальній мережі світлиною, на якій позує у шовковій сукні, демонструючи кругленький животик.

Раніш зірка підтвердила інформацію про те, що готується стати матір'ю вдруге. Батько майбутньої дитини Лободи, за деякими даними - соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким Світлана познайомилася в минулому році на фестивалі "Жара" в Баку.

"Я йду в невелику відпустку ... Щоб записати для вас новий альбом і підготувати абсолютно нове шоу, яке ми покажемо вже в жовтні. А також я йду, щоб підготуватися до найважливішої події в житті кожної жінки - народження малюка. Для мене це велике чудо. І я вдячна небу за цей подарунок, а вам - за вашу любов і ваше визнання! Уже в червні знову в строю, знову на концертах", - написала Лобода на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши там свої фотографії з музичної премії BraVo , на якій вона з'явилася в сукні, що підкреслює її форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікантне бікіні Каменських та розкішна Брук Шилдс: найспокусливіші пляжні виходи зірок

Світлана вже виховує семирічну дочку Евангеліну, яку вона народила від танцюриста Андрія Царя, який колись працював з балетом співачки.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Світлана Лобода показала кругленький животик у шовковій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути