Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 21:28

Вагітна Кейт Міддлтон у горах допомогла дітям приготувати шашлик
24

Кейт Міддлтон та принц Вільям в Норвегії
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон та принц Вільям в Норвегії
Кейт Міддлтон та принц Вільям в Норвегії
Кейт Міддлтон та принц Вільям в Норвегії
Кейт Міддлтон та принц Вільям в Норвегії

В останній день свого перебування в Норвегії герцог і герцогиня Кембриджські вдень ​​відвідали одну з найстаріших гімназій Осло Hartvig Nissen і зустрілися з зірками cуперпопулярного підліткового серіалу "Сором" (Skam), після відправилися на обід в Скаугум, офіційну резиденцію кронпринца Норвегії Хокона і кронпринцеси Метте-Маріт, а на завершення завітали на гірськолижний курорт Хольменколлен.

Тут герцог і герцогиня в компанії членів норвезької королівської сім'ї відвідали лижний музей і забралися на найвищу точку Осло, де знаходиться перший в світі лижний трамплін. З'їжджати з трампліну Кейт і Вільям не стали - така висота їх навіть трохи налякала, - але за іншими лижниками з оглядового майданчика поспостерігали із задоволенням.

Інші ж (туристи, діти, журналісти), в свою чергу, спостерігали за парою. Біля багаття Кейт приготувала з дітьми чай і смажила м'ясо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вразила образом грецької богині на урочистому банкеті в Норвегії

Скандинавський тур принца Вільяма і Кейт Міддлтон підійшов до кінця. Сьогодні ввечері подружжя повернуться в Лондон до своїх дітей чотирирічного принца Джорджа і дворічної принцесі Шарлотти.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон у горах допомогла дітям приготувати шашлик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути