Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 13:01

Вагітна Кейт Міддлтон вразила зимовим образом на льоду
26

Кейт Міддлтон та принц Вільям
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон та принц Вільям
Кейт Міддлтон та принц Вільям
Кейт Міддлтон та принц Вільям
Кейт Міддлтон та принц Вільям

Вагітна Кейт Міддлтон і принц Вільям прилетіли до Швеції з офіційним дводенним візитом.

Герцоги Кембриджські зустрілися з групою місцевих гравців в хокей, які розповіли Кейт і Вільяму про цей вид спорту і наскільки він популярний в Швеції.

Потім Кейт Міддлтон і принц Вільям відправилися в Королівський палац Стокгольма на сніданок з королем Карлом XVI Густавом та королевою Сільвією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон похвалилася стрункими ногами на підборах

Після привітального сніданку подружжя вирушать на пішу прогулянку по мальовничих вулицях Стокгольма від Королівського палацу до Нобелівського музею. Супроводжувати пару будуть кронпринцеса Швеції Вікторія і принц Даніель.

Дійшовши до музею, Кейт Міддлтон і принц Вільям зайдуть усередину, де їх вже буду чекати лауреати Нобелівської премії та куратор простору.

Далі герцоги відправляться в Національний центр архітектури та дизайну Швеції Ark Des, де пройде захід, присвячений архітктурній співпраці і кращому шведському дизайну.

Останнім пунктом програми сьогоднішнього дня стане прийом в резиденції британського посла, на якому Кейт і Вільям знову зустрінуться з членами шведської королівської сім'ї, а також з прем'єр-міністром країни Стефаном Левеном і акторами Стелланом Скарсгардом і Алісією Вікандер.

Для зустрічі з хокеїстами Кейт вибрала пальто Burberry, светр шведського дизайнера Fjallraven і чоботи канадського бренду Sorel.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон вразила зимовим образом на льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути