Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 16:12

Вагітна Кейт Міддлтон на підборах зустрілась зі школярами
14

Кейт Міддлтон
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон є одним з королівських покровителів благодійної організації Place2Be, яка займається підтримкою психічного здоров'я школярів. З тих пір герцогиня Кембриджська регулярно відвідує заходи фонду, спілкується з його підопічними і, звичайно, сьогодні вона не могла пропустити відкриття нової штаб-квартири Place2Be в Лондоні.

"Дитинство - це неймовірно важливий момент в нашому житті. Це час, коли ми знайомимося з собою, відкриваємо потенціал, який лежить всередині нас, вчимося тому, як бути собою. Але деякі діти стикаються з більш жорсткими проблемами. Однак я вірю, що ми , не маючи можливості змінити їх обставини, в силах забезпечити кожній такій дитині підтримку, щоб відкрити їх таланти і допомогти їм розвинути свій потенціал ", - не втомлюється повторювати Міддлтон.

Перед натовпом прихильників, співробітниками благодійної організації та фотографами Міддлтон з'явилася у сукні Seraphine (модель Marlene) за 255 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена принца Гаррі обійшла Кейт Міддлтон в красі

Зовсім недавно Кетрін вже "вигулювала" цю сукню - вона одягала її під час візиту в Осло в перших числах лютого.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон на підборах зустрілась зі школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути