середа, 01 серпня 2012 12:34

Азаров-молодший не захотів відповідати на питання про свій австрійський будинок

Автор: Фото: Українська правда
 

Син прем'єра Миколи Азарова – Олексій Азаров відмовився коментувати по суті інформацію про його нерухомість в Австрії.

Про це ідеться на відео телекомпанії САТ з прес-конференції Азарова-молодшого у Слов'янську, де він балотується до парламенту, пише Українська правда.

Сина прем'єра попросили прокоментувати розслідування "Української правди" про австрійську реєстрацію Азарова-молодшого.

"В Австрії я бачив в інтернеті красиві картинки, там будинки великі, але там на фотографії будинок житловий. Кореспондент, який писав все це, він сфотографував жилий будинок, повісив і сказав: в цих хоромах, в цьому великому домі живе син прем'єра. Чесно кажучи, я навіть відповідати на це не хочу", - сказав Азаров-молодший.

Як відомо, раніше Українська правда писала, що Азаров-молодший має дозвіл на проживання в Австрії. Будинок, де він зареєстрований, належить офшору з Ліхтенштейну, яким керує той самий юрист, що і фірмою, на яку зареєстровано Межигір'я.

В районі, де прописаний Азаров-молодший, розташовані переважно приватні вілли, проте є і невеликі будинки з квартирами. Адресою реєстрації Олексія Азарова вказаний окремий будинок - P?tzleinsdorfer Stra?e, 152-156, корпус 3.

Зараз ви читаєте новину «Азаров-молодший не захотів відповідати на питання про свій австрійський будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути