Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2011 12:09

Янукович виглядає молодше, як на 60 років - стиліст

Янукович виглядає молодше, як на 60 років - стиліст

Українському стилісту Анжелі Лисиці із всіх публічних чоловіків в Україні подобається самотній холостяк Максим Чмерковський.

"Для мене найкрасивішим чоловіком є Максим Чмерковський. Він мрія будь-якої молодої дівчини. Дуже добре фільтрує базар, знає, де сказати, а де промовчати, навчився цього в західних зірок, красивий, доглянутий. До того ж шоу зробило з нього такого доброго, несамозакоханого чоловіка. В нього дуже позитивний імідж", - розповіла вона Gazeta.ua.

Анжела каже, що в списках найкрасивіших чоловіків завжди відомі та успішні люди.

"Бачите, якщо в людини є успіх, то вона красива. І вже неважливо молода вона чи стара. От Володимир Кличко зрозуміло хорош собою. Він як модель, красується в кожному глянці. Інтелігентно виглядає, гарно вдягається і має інтелект. Хоч на обличчя він не дуже, але некрасивим назвати його також не можна. Це бренд, тому його і обирають найкрасивішим. Ступка для мене завжди асоціюється із українським Шоном Коннері. Такий інтелектуал, талантище і завжди так елегантно одягнутий. Всі ці шарфи, капелюшки. Янукович — чоловік, який добре зберігся, як на його вік. Високий, широкоплечий і виглядає молодше, як на 60 років. Нема живота, тому чоловіки можуть брати з нього приклад. Бо Кучма, наприклад, завжди здавався мені якимось аж надто хворобливим", - проаналізувала Лисиця.

Якийсь час стиліст жила в Швейцарії і там в неї завжди цікавилися, чому українські чоловіки некрасиві.

"Мене завжди запитували: "Ну, чому у вас такі красиві дівчата і такі нахабні і потворні чоловіки?". Так і є. В нас якщо чоловік ходить в салон на манікюр і педикюр — зразу скажуть, що він "гей". Це в нас тягнеться ще з радянських часів. І я не розумію, як сучасні чоловіки, коли є душ, куча реклами, щоб не воняли ноги і тхнуло з-під пах, умудряються так смердіти? А особливо, коли це багатий чоловік. Але йому що, він у сорок років має живіт, але він вже жонатий і має гроші. До того ж до нього черга із 16-річних дівчат. Навіщо йому ще салони? Він і так успішний і красивий", - зазначила жінка.

Але тенденція все-таки змінюється.

"Чоловіки дивляться на того ж самого Кличка і думають: "Ну, зрозуміло, що він в салон ходить. Але ж він не гей". Так само і Януковичу зачіску щодня укладають. Але ж Янукович також не гей", - підкреслила стилістка.

А найбільш за собою слідкують італійці: "Це ті чоловіки, які завжди дивляться за модою і ходять в салони. Але там це передається із молоком матері".

Нагадаємо, на Gazeta.ua триває голосування за найкрасивішого українця. Поки що лідирує Володимир Кличко, на другому місці Богдан Ступка, третій рядок посів Андрій Шевченко. Віктор Янукович займає 4-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Янукович виглядає молодше, як на 60 років - стиліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути