пʼятниця, 08 липня 2011 13:34

Янукович на "Волинянці" пройшов через багнюку і болото
9

Фото: Фото: btr.ua

Молодший син президента, Віктор Янукович, став переможцем гонок з бездоріжжя "Ukraine Trophy 2011". Зі своїм напарником Едуардом Карбовським він завоював перше місце і виграв приз в 30 тисяч гривень в категорії ТR-3 (у ній допускається максимум змін в конструкції позашляховика), пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Янукович-молодший брав участь в перегонах на автомобілі "Волинь". Але його ЛУАЗ-969 до невпізнанності був перероблений тюнинговою компанією спеціально для перегонів. Свій автомобіль Янукович прозвав "Росомахою" (в минулому році він їздив на "Бегемоті").

II етап чемпіонату України з трофі-рейду "Ukraine Trophy-2011" стартував 2 липня в Києві на Майдані Незалежності та завершився 8 липня в районі Шацьких озер. За умовами змагань, потрібно було за максимально короткий час на кожному зі спецділянок сфотографуватися разом зі своїм автомобілем біля спеціальних міток, які розташовували у важкодоступних місцях - на переправах, крутих схилах, в болоті.

Нагадаємо, раніше в Національному екологічному центрі заявили, що учасники змагань планують перегони територіями заповідників. Повідомлялося, що близько двох сотень джипів планують влаштувати автоперегони по бездоріжжю у Поліському та Рівненському заповідниках, а також в Шацькому національному парку. Пізніше організатори перегонів відмовилися від проїзду по територіях заповідників і запросили екологів супроводжувати екіпажі протягом змагань.

Зараз ви читаєте новину «Янукович на "Волинянці" пройшов через багнюку і болото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути