Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2011 20:54

Янка Козир в дитинстві билася з хлопцями
15

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Рок-співачка, лідерка гурту "Оркестр Янки Козир" 30-річна Янка Козир у шкільні роки була шибайголовою. З 2-го класу шила собі яскравий одяг і билася з однокласниками. Щоб було зручно битися ногами, вона під спідницю одягала шорти.

"Я завжди під спідницею носила шортики, щоб можна було вільно робити вистрибку — стрибати, викидаючи ноги, коли билася з хлопцями. В шортах почувалася впевненішою, коли ходила сходами, бо хлопці весь час зазирали під спідницю. Штани носити не могла, бо у школі забороняли. Раз захищалася від однокласників, бо відібрали якісь мої речі. Я на 10-сантиметрових підборах тоді сама перемогла хлопця. Коли прожили той підлітковий період, ми з тим хлопцем потоваришували. У школі завжди могла і побігати, і потанцювати. На уроках рідко бувала", - згадує рокерка.

Крім хлопців, Янка Козир мала конфлікти і з дівчатами.

"В дитинстві на мене часто нападали зграйки дівчаток. Перестрівали на темній вулиці, коли я йшла з танців і влаштовували розборки, бо ревнували до своїх хлопців. "Ти, кобило, чого пускаєш моєму бісики?". Мені було років 13, я була акселераткою. Одна за волосся тягнула, друга за руку, третя збивала з ніг. Багато з цих дівчат повмирали, бо підсіли на наркотики", - розповіла Козир.

Сама Янка зізнається, що на коноплю не підсіла, тому що від неї дурманить голову і дуже хочеться їсти.

"Колись в університеті курила коноплю. Зносило дах. Але після уявного польоту під дією трави тупіла і з'їдала все, що бачила. Не схотіла прокурювати мозок і товстішати", - зазначила зірка.

Зараз ви читаєте новину «Янка Козир в дитинстві билася з хлопцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути