пʼятниця, 04 травня 2012 16:14

Анфіса Чехова на останньому місяці вагітності вигулює собаку

Анфіса Чехова, яка вже зовсім скоро стане мамою, на відміну від інших вагітних на останньому місяці не сидить вдома, а навпаки, веде активний спосіб життя. Так, ведуча особисто вигулює свою собачку Тіффані. І відноситься до песика як до дитини.

Днями папарацці сфотографували зірку на вулиці в просторій сукні, яка не приховувала її "вагітний" живіт. Поки Тіффані вивчала околиці, Чехова з гордістю та ніжністю поглядала на песика. Мабуть, зірка поки що тренує материнські навички на собаці - наряджає в рожеві костюмчики і ніжно носить на руках.

Нагадаємо, Чехова чекає дитину від актора Гурама Баблішвілі. Синові зірки вирішили дати грузинське ім'я, і зараз Анфіса проводить весь вільний час в дитячих магазинах.

В одному з них Чеховій подарували коляску у вигляді "Порше", так що син телеведучої ще до народження обзавівся крутим "авто".

Нагадаємо, чутки, що популярна телеведуча знаходиться в цікавому стані, з'явилися ще в кінці лютого. Однак сама Чехова всі припущення світських хронікерів жарко заперечувала. Але коли зростаючий живіт було вже неможливо приховувати, Анфіса зізналася, що дійсно вагітна. Щоправда, тоді вона стала замовчувати про батька дитини. Але і це мовчання тривало недовго.

Як з'ясувалося, обранцем Анфіси Чехової став актор Гурам Баблішвілі. Закохані разом вже майже два роки, а після народження дитини хочуть одружитися. Уже відомо, що Анфіса чекає на хлопчика. Малюк має з'явитися на світ в кінці травня. В планах майбутніх батьків розширення житла або навіть переїзд з центру Москви в місце, що знаходиться ближче до природи.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова на останньому місяці вагітності вигулює собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути