вівторок, 24 квітня 2018 22:00

Андре Тан представив модну та яскраву літню колекцію одягу
24

Андре Тан представив нову колекцію
Фото: Прес-служба
Андре Тан представив нову колекцію
Андре Тан представив нову колекцію
Андре Тан представив нову колекцію
Андре Тан представив нову колекцію

Андре Тан, представив літню колекцію і розповів, що буде в тренді цього літа. Крім трендів, український дизайнер рекомендує не забувати приміряти посмішку і гарний настрій - це одне з найважливіших правил модного образу.

Яблуко, груша, пісочний годинник - в цьому сезону кожна дівчина зможе підкреслити переваги і приховати недоліки фігури. У трендах цього сезону - спідниці-олівці, сукні-футляри, літні легкі сарафани-трапеції, штани і шорти з високою талією вільного крою. Підкреслити фігуру можна тоненькими пасками, шнурками та зав'язками. Крім того, ви просто зобов'язані мати в гардеробі хоча б одну сукню з запахом, яке можна підігнати під будь-яку фігуру. А сукня-сорочка врятує, коли "вибрати нічого" з маси нарядів перед виходом.

Вертикальні чорно-білі лінії, дрібна і побільше клітина, горох - вибір за вами. У всіх цих випадках ви не помилитеся. Туфлі на квадратних масивних підборах і гострий ніс точно підкреслять елегантний образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколи не сиділа на дієтах - перша українська модель plus-size стала обличчям колекції Андре Тана

До вже трендового рожевого додається соковитий зелений і всі відтінки фіолетового. Яскравий жовтий і кричущий червоний для тих, хто любить виділитися з натовпу. Денім з моди не вибуває також. Крім джинсових штанів в цьому сезоні актуальні важкі спідниці нижче колін з високою талією.

Великі округлі, квадратні або окуляри - лисички - хіти на ваших очах. Поясні сумки і на цей раз не виходять з моди, а тільки підкреслять ваш стиль і вміння компонувати, з першого погляду, несумісне. Будь-яку модну дівчину ідеально прикрасять шовкові яскраві хустки, сережки, кулони і кольє з прозорими мінералами і камінням в тон взуття якщо справа стосується вечірнього виходу. Але слід запам'ятати головне правило: чим виразні прикраси, тим лаконічніше наряди, і навпаки.

"Формуючи свій гардероб, не забувайте, що існують сукні п'ятниця, субота, неділі - це ті самі плаття в яких можна бути прекрасною і на вечірці, і в кіно і на пікніку, досить лише правильно підібрати взуття та аксесуари" - поділився український дизайнер.

Раніше перша українська модель plus-size стала обличчям колекції Андре Тана.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан представив модну та яскраву літню колекцію одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути