Ексклюзиви
вівторок, 08 лютого 2011 13:38

Анастасія Волочкова не вважає себе "целкою македонською"

Анастасія Волочкова не вважає себе "целкою македонською"

Анастасія Волочкова розповіла про те, чим відрізняється секс з балериною від сексу зі звичайною жінкою.

Балерина отримала нагороду від журналістів за те, що порадувала шанувальників своїми відвертими фото.

"Раніше, до цих фотографій, всі говорили, що я товста. А зараз всі побачили, що у мене худе, струнке тіло", - прокоментувала вона.

"Мені гармонійні сексуальні стосунки завжди допомагають. Вони дають силу, сплеск емоцій, - розповіла Анастасія. - До партнера, коли танцюєш на сцені "про любов", мимоволі виникає почуття. Якщо просто перепихнутись, то такі стосунки не дають ані сил, ані емоцій - нічого".

"Але це не означає, що я вам назву імена чоловіків, з якими зустрічаюся. Не можу! Тому що багато хто з них - люди відомі", - сказала вона.

На питання про те, чи мають балерини в ліжку з чоловіком перевагу перед звичайними жінками, Волочкова відповіла: "Навіть не знаю. Розтяжка, вважається, допомагає. Але тут залежить зовсім не від фізіології. Тут залежить від сексуальності. Мені здається чомусь, що в балеті, навпаки, її не так багато".

У відповідь на подяку за відверте інтерв'ю балерина сказала: "А що ганебного я вам сказала? Ми що, не люди? Що, люди сексом не займаються або вважають, що про це не можна говорити? Ви запитали - я відповіла. Я сама не починала говорити на ці теми. Ну що я вам стала б розповідати про "Лебедине озеро", коли ви мене про особисті стосунки питаєте. Я не целка македонська".

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова не вважає себе "целкою македонською"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути