Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2020 23:46

Алісса Мілано ледь не померла від коронавірусу

Алісса Мілано ледь не померла від коронавірусу
Алісса Мілано чотири місяці відновлювалась після коронавірусу. Фото: Facebook

Нещодавно зірка американського серіалу "Всі жінки – відьми" 47-річна Алісса Мілано поділилася на своїй Instagram-сторінці історією хвороби на коронавірус. Акторка перенесла хворобу на початку квітня.

В неї були майже всі симптоми, але два зроблені тести не підтвердили Covid-19. Перший тест на антитіла також виявився негативним. Тільки коли в Мілано взяли на аналіз кров із вени, з'ясувалося, що вона хворіла на коронавірус.

У своєму дописі акторка підкреслила, що тести помиляються, і справжніх цифр хворих на COVID-19 не знає ніхто.

"Я досі ніколи не була така хвора. Все боліло. Втратила нюх. Було таке відчуття, ніби в мене на грудях сидів слон. Я не могла дихати, не могла втримати в собі їжу. За два тижні втратила 9 фунтів (4 кг). Була як у тумані. Невисока температура і головні болі були жахливі. У мене були практично всі симптоми Covid", - написала актриса.

Мілано додала, що цілих чотири місяці в неї не минали запаморочення, були проблеми зі шлунком та короткостроковою пам'яттю. Була задишка й не минало відчуття сильного серцебиття.

"Хочу, щоб ви знали - наша система тестування недосконала, і ми не знаємо справжніх цифр. А ще хочу, щоб ви знали, ця хвороба - не обман. Я думала, що помираю", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кількість регіонів, які не готові послабити карантин

Алісса Міланно закликала підписників берегтися, мити руки та носити маски. Також повідомила, що збирається здати плазму своєї крові та сподівається врятувати цим чиєсь життя.

Зараз ви читаєте новину «Алісса Мілано ледь не померла від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути