субота, 16 грудня 2017 09:59

Олександр Стоянов і Катерина Кухар ловили золоту рибку в Амстердамі
15

Фото: надала Катерина Кухар

Найкрасивіша пара українського балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар відкрили голландський тур виставою "Лускунчик" в Амстердамі. Вистава пройшла з аншлагом, а артистам вдалося поєднати улюблену роботу з відпочинком.

- Амстердам - ​​місто, який дозволяє насолодитися життям, - ділиться враженнями Олександр. - Починаючи від гастрономічних надмірностей, закінчуючи шикарними можливостями для розваг. Ми встигли не тільки станцювати виставу, а й побувати в музеї Ван Гога і порибалити. Риболовля - це моя пристрасть, а в Голландії - це найпопулярніша розвага. Тут зовсім не проблема взяти на прокат вудки і провести пару годин на природі. Правда, задоволення для іноземців це не безкоштовне. Крім вудок, потрібно буде отримати ліцензію і зловити можна обмежену кількість риби. І все ж враження того варті.

Катерину Кухар здивувала відсутність штор на вікнах амсдердамських будинків:

- В Амстердамі неймовірно кількість велосипедистів, здається, що це їх основний вид транспорту. Особливе місце займає архітектура, яка немов складається з невеликих пряникових будиночків. Око радують доглянуті середньовічні церкви і навіть житлові будинки. В Амстердамі здивувала одна деталь, майже ніхто не користується шторами, все в квартирі "на показ". Це "звичка" у жителів з'явилася ще з тих часів, коли Іспанія завоювала Амстердам, вони не дозволяли їм вішати на вікна штори. Таким чином іспанці могли стежити за місцевим населенням.

Читайте також: Катерина Кухар партію чорного лебедя виконала в легендарному костюмі

З Голландії артисти відправляться відразу в Берлін, а після Німеччини на них чекатимуть глядачі США. Але на Новий рік артисти повернуться на кілька днів до рідного Києва, щоб відсвяткувати свято з дітьми і станцювати 31 грудня вечірній спектакль "Лускунчик".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Стоянов і Катерина Кухар ловили золоту рибку в Амстердамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути