середа, 26 квітня 2017 14:40

Сідниці Кім Кардаш'ян лякають дітей - журналістка розкритикувала зірку
18

Журналістка Кейт Хопкінс для видання dailymail.co.uk написала критичний матеріал про нещодавній вихід зірки реаліті-шоу Кім Кардаш'ян у бікіні.

"Цей вихід, який привів всіх у захват, змусив мене зрозуміти, що у сідниць Кім є проблеми і вон не такі великі, як виглядають на перший погляд. Багато жінок і чоловіків бачуть у цих формах натхнення, тому такі фото популярні, але такі жінки, як я, які схожі на тампон з ручками, не бачать в цьому нічого цікаво. Пишні принади завжди цікавлять. І навіть я бачу, що вони виглядають бажаними і плодючими. Але Кім, ти лякаєш дітей, і я говорю не про розмір, а форму. Якби там не було, але сідниці Кім виглядають так само, як хліб, що я намагаюсь спекти. Я багато чую, як кажуть, що вона молодець, що показала свої сідниці без фотошопу і що це приклад для жінок бути собою та пишатися фігурою. Але я хочу запитати: яка щирість у Кім? Якщо ти змінюєш свої риси, з якими народилась до невпізнаваності. Змінюєш ніс, робиш груди, підборіддя, губи, жінки теж це мають наслідувати?

Тепер кожна дівчина хоче мати кавказькі голубі очі, повні губи, як у іспанок, класичний ніс, гладке тіло, як у азіаток, каліфорнійську засмагу, сідниці, як у ямайської танцівниці, довгі шведські ноги, маленькі японські ступні, прес, як у лесбійки, яка володіє спортзалом, стегна 9-річного хлопця, руки, як у Мішель Обами та груди наче у ляльки. Людина, яка близька до всіх цих параметрів, Кім, була завербована російськими вченими, аби саботувати наших атлетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян показала сідниці без фотошопу у ретро бікіні

Я згадала британську модель Кеті Прайс з шоу Big Brother. У неї було штучне волосся, вії, ніс губи, збільшені груди, але вона всім радила "бути собою".

Ми живемо у час, коли треба шанувати всі форми, розміри, адже якщо будуть вважати інакше, почнеться істерика про дискримінацію.

Але чи це не сором, деформувати власне тіло? Створювати ілюзію ідеального перед молодими людьми. Використовувати фотошоп, а потім суперечити дійсності. Чи це щиро або жахливо лицемірно?

Це сміливо робити очі наче у оленя, маленький ніс, як у гризуна і губи, як у риби фуги?

Сподіваюсь все покоління молодих людей, які є фанатами Кардаш'ян не думають, що аби досягнути успіху та слави, треба доводити себе до таких пропорцій. Якщо жінки хочуть поважати тіла різного розміру, вони мають пишатися тими формами, з якими народились.

Мені сумно, що сідниці Кім можть підірвати не Інтернет, а ціле покоління дівчат", - пише журналістка.

До речі, Кеті Прайс, не в захваті від форм Кім.

"Багато дівчат в Інтернеті фотошоплять знімки, коли роблю фото і говорю, що воно без фотошопу, то так воно і є. Навіть якщо люди, кажуть, що я робила процедури. Я можу стати у білизні і сфотографуватися і ніхто не помітить різниці", - говорить Кеті Прайс.

Але знайшлись і ті, хто в захваті від фото Кім. Ведуча Сьюзан Рід сказала, що завдяки Кім жінки не будуть соромитися целюліту.

"Це те, як вона виглядає. Я думаю вона має фантастичне тіло. Я рада, що ці фото більш щирі. Целюліту не має соромитися і я думаю жінки оцінять цю щирість", - говорить Сьюзан.

Зараз ви читаєте новину «Сідниці Кім Кардаш'ян лякають дітей - журналістка розкритикувала зірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути