Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2021 16:39

"Я рок-н-рольний хлопець, хоча в мене двоє онуків" - хто із зірок уже стали дідом і бабой
5

28 жовтня в Україні святкують День дідусів і бабусь. Цього дня особливу увагу приділяють старшому поколінню. Відзначати таке свято почали 2009 року в Нідерландах. Тоді Квіткове бюро запропонувало виділити день, щоб онуки дарували бабам і дідам горщики з квітами, які символізують міцний зв'язок поколінь: коріння - це старше покоління родини, паростки - молодше.

Gazeta.ua підготувала, хто із зірок уже обзавівся онуками.

Співак Віктор Павлік, який має молоду дружину Катерину і чотиримісячного сина, рідко показує фото з онуками від старшого сина Олександра і доньки Христини. 2009 року в первістка артиста народився син Давид. Донька Павліка веде непублічне життя, тому не хоче розкривати ім'я хлопця, який з'явився на світ 2013 року.

"Я рок-н-рольний хлопець, хоча в мене є двоє онуків", - зізнавався співак в одному з інтерв'ю.

Голлівудський комічний актор Джим Керрі став дідом у 48 років. Його донька Джейн Ерін від першого шлюбу народила первістка 26 лютого 2010 року. Дитину назвали Джексон Райлі Сантана. Зірка фільмів "Маска" та "Ейс Вентура" боявся, що народиться онучка, бо їй з ним "буде не так цікаво, як хлопцю".

Співак Віктор Павлік, який має молоду дружину Катерину і чотиримісячного сина, рідко показує фото з онуками від старшого сина Олександра і доньки Христини. На цьому фото артист позує з первістком Олександра Давидом
Фото: instagram.com/viktorpavlik
Голлівудський комічний актор Джим Керрі став дідом у 48 років
В америкаської світської левиці Кріс Дженнер шестеро дітей і 10 онуків
Акторка Ольга Сумська має двох онуків. На знімку акторка позує з матір'ю і двома доньками - Антоніною Паперною (ліворуч) і Ганною Борисюк (праворуч)
Народна артистка України Ніна Матвієнко зізнавалася в одному з інтерв'ю, що її найбільшим досягненням є онуки. На знімку позує з донькою Тонею, її чоловіком Арсеном Мірзояном і молодшою онучкою Ніною

Акторка Ольга Сумська має двох онуків. Старша донька Антоніна Паперна, яка народилася у першому шлюбі зірки з артистом Євгеном Паперним, виховує доньку 4-річну Єву і сина Данила, який з'явився на світ торік. Донька Сумської живе і працює у Російській Федерації.

Американська світська левиця Кріс Дженнер називає себе momager ("мамаджер", що означає "мати і менеджер". - Gazeta.ua). У неї шестеро дітей від двох шлюбів - Кортні, Кім, Хлої і Роберт Кардаш'яни та Кендал і Кайлі Дженнери, які не лише знімаються в реаліті-шоу, а й стають успішними бізнесвумен, блогерами і моделями. Дженнер уже стала бабусею 10 онуків. Зовсім скоро Кайлі ощасливить її ще одним.

Народна артистка України Ніна Матвієнко зізнавалася в одному з інтерв'ю, що її найбільшим досягненням є онуки. Її донька-співачка Тоня народила двох дітей - Уляну від першого чоловіка та Ніну від Арсена Мірзояна, з яким нещодавно відсвяткувала четверту річницю шлюбу.

Співачка 74-річна Ніна Матвієнко зізналася, який найбільший гонорар отримувала за виступ, а також яку має пенсію. За словами народної артистки України, її звання допомагає отримувати пенсію на 20% більшу.

Зараз ви читаєте новину «"Я рок-н-рольний хлопець, хоча в мене двоє онуків" - хто із зірок уже стали дідом і бабой». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути