Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 20:37

"Я гуляю по воді": гурт "Маха" в новій пісні використовує магічний приворот
5

Гурт "Маха" презентує новий україномовний трек "Тут і там", який увійде до нового міні-альбому. "Маха" легко міксує стилі, вільно мислить та дає можливість для надзвукового польоту фантазії у світі музики.

Гурт презентує нову містичну композицію
Фото: надане піар-агентом артиста
Гурт презентує нову містичну композицію
Гурт презентує нову містичну композицію
Гурт презентує нову містичну композицію
Гурт презентує нову містичну композицію

"Тут і там" - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети. У бріджі пісні гурт використовує приворот, який було перероблено та адаптовано під головний меседж пісні: допомогти розбити кожному слухачу свої ж перепони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс пройшлася на руках і розвіяла чутки про свою смерть

"Кожен з нас має власний генетичний код, який запрограмований на кожному етапі нашого життя "дарувати" нам різного роду випробування. Страх - одне з випробування, яке руйнує нас зсередини. Знайти правильну комбінацію коду в боротьбі з випробуваннями на нашому шляху - головна місія життя. "Тут і там" була написала саме з цією метою - налаштувати слухача вдихнути свободу та перемогти самого себе з середини", - розповідає фронтвумен гурту - Марина Остапенко.

Гурт "Маха" презентував новий літній кліп на пісню "На глибинi". Це легка пісня, яка налаштовує на літній настрій. Авторами слів та музики виступили музиканти гурту спільно з саунд-продюсером студії "Maha music" Миколою Остапенком.

Зараз ви читаєте новину «"Я гуляю по воді": гурт "Маха" в новій пісні використовує магічний приворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути