четвер, 03 листопада 2022 10:11

Спецтема: Війна Росії проти України

"Я цього завжди боялася" – снайперка Емеральд розповіла про вплив вагітності на службу
5

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, поговорила про вплив її вагітності на роботу.

Снайперка повідомила, що вже певний час перебуває не на фронті, а в Києві. Але нести військову службу продовжує. Про це вона розповіла в Instagram.

"Зараз я не перебуваю в зоні бойових дій, але все ще знаходжуся на службі. Адже в декрет зможу піти тільки на сьомому місяці вагітності… Скажу чесно – важко. Особливо, коли твої штани вже не застібаються. Але нічого, ми жінки, ми сильні", – сказала Емеральд.

Українська "Жанна д'Арк" також закликала українців не засмучуватися й утриматися від нарікань щодо відсутності електрики.

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, поговорила про вплив її вагітності на роботу
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, поговорила про вплив її вагітності на роботу
Емеральд вийшла заміж 14 жовтня цьогоріч – у День захисників і захисниць. Її обранцем став військовий Євген Стипанюк
Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, поговорила про вплив її вагітності на роботу
Емеральд також висловила підтримку вагітним, які продовжують працювати

"Зараз така ситуація, немає світла, води і зв'язку. Повірте, це не смертельно. Я до цього вже звикла. Наприклад, останній раз мила волосся в п'ятницю. Виглядаю нормально. У моєму колі є люди, які це важко переживають. Але знаєте, хоч у нас і нема світла вечорами, і ми запалюємо свічки, ці свічки ми запалюємо за упокій нашого ворога", – сказала вона.

Емеральд також висловила підтримку вагітним, які продовжують працювати.

"Хочу підтримати всіх вагітних жінок, які змушені працювати до сьомого місяця вагітності. Знайте, я з вами. Раніше я взагалі не могла уявити, як можна працювати з токсикозом страшним. Я цього завжди боялася. Але те, чого ми боїмося, нас починає переслідувати. Тому чоловіки, якщо у вас кохані жінки вагітні й вони працюють, розумійте їх і підтримуйте", – сказала вона.

Євгенія Емеральд вийшла заміж 14 жовтня цьогоріч – у День захисників і захисниць. Її обранцем став військовий Євген Стипанюк. З коханим Емеральд познайомилася на війні. Урочисту подію провели на передовій у Харківській області. Одружив закоханих генерал Збройних сил України.

Щасливу звістку про вагітність перші кілька місяців військова боялася повідомляти чоловікові й командирам. Цим поділилася 27 жовтня. Емеральд розповіла, що довго не наважувалася розкрити свій стан, адже пообіцяла воювати, допоки ворог не піде з нашої землі. Мовляв, не дотримала слова.

Зараз ви читаєте новину «"Я цього завжди боялася" – снайперка Емеральд розповіла про вплив вагітності на службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути