пʼятниця, 13 липня 2012 23:58

66-річний Девід Лінч стане батьком вчетверте

66-річний Девід Лінч стане батьком вчетверте
Девід Лінч. Фото: Reuters

Американський 66-річний кінорежисер Девід Лінч недавно оголосив про те, що незабаром стане батьком в четвертий раз. Злі язики останнім часом стверджували, що режисер збирається розлучитися зі своєю дружиною Емілі, бо вже кілька місяців пара не виходила у світ. А виявляється, вони просто не хотіли афішувати вагітність Емілі. Поповнення в родині очікується вже в серпні.

Зі своєю четвертою дружиною Девід познайомився в 2006 році на знімальному майданчику фільму "Внутрішня імперія". Закрутився службовий роман, і в 2009-му пара одружилася. Правда, на відміну від Емілі, у Девіда вже є троє дітей від попередніх шлюбів, тому майбутня дитина стане первістком у новій сім'ї Лінча.Режіссер був тричі розлучений. З першою дружиною, Пеггі Ріві, він був одружений з 1967 по 1974 рік. У 1968 році у подружжя народилася дочка Дженніфер. Другою дружиною режисера була Мері Фіск. Вона народила Девіду сина Остіна. Потім Девід зустрів монтажера Мері Суїні, на якій незабаром одружився. Мері народила йому сина Райлі, тим не менше, незабаром режисер і з нею розлучився.

З Емілі Лінч, за його словами, збирається прожити все життя, тому ретельно оберігає спокій дружини. Режисер не хоче, щоб пліткарі обговорювали подробиці його особистого життя, тому навіть стать майбутнього малюка ретельно приховують.

Зараз ви читаєте новину «66-річний Девід Лінч стане батьком вчетверте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути