четвер, 22 грудня 2011 14:09

13-річна донька Сніжани Єгорової планує купити батькам будинок

13-річна донька Сніжани Єгорової планує купити батькам будинок

13-річна Олександра Єгорова, донька актриси Сніжани Єгорової та кліпмейкера Семена Горова, збирається купити своїм рідним будинок.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Сніжана Єгорова.

"Саша розповіла нам про свій бізнес-план. Вона мріє стати голлівудською актрисою. Зніметься у двох фільмах і придбає собі будинок в Америці та Європі, а потім купить житло і нам", - сказала вона.

Цього року Олександра брала участь у шоу "Україна сльозам не вірить". Зайняла там друге місце і виграла путівку на навчання у Голлівуді. На навчання поїде влітку.

"Зараз Саша навчається у 48 гімназії Києва. Їй подобаються гуманітарні предмети, а геометрію, алгебру, фізику і хімію вона не любить", - сказала Сніжана Єгорова.

Вже півроку Олександра працює ведучою дитячого ранкового шоу "КідСтайл" на "Новому каналі".

"Саша неповнолітня, я підписувала її контракт. Згоду на її працевлаштування дала одразу, бо так вона навчиться цінувати гроші. Її батько був проти. Після першого ефіру подзвонив і сказав, щоб забрала доньку з проекту. Пояснив: "Дитина повинна жити нормальним життям. А так вона перетвориться на зірку і перестане ходити в школу". Робота на навчанні не позначається. Програму знімають на вихідних - у вільний від навчання час", - поділилася Сніжана Єгорова.

"На першу зарплату донька купила собі шкільну форму. Зароблені гроші витрачає на футболки, светри і аксесуари. Інколи купує подарунки своїм подругам, нам теж любить робити сюрпризи. Та я їй завжди кажу: "Нічого не треба купувати. Найкращий подарунок — зроблений власними руками".Часто дарує нам записки зі своїми віршами або малюнками. 26 грудня вона буде святкувати день народження. На подарунок замовила телефон "Самсунг Гелексі". На Новий рік Саша разом з нами виступатиме у Трускавці на корпоративі", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «13-річна донька Сніжани Єгорової планує купити батькам будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути