понеділок, 10 вересня 2012 13:18

У Торонто парад зірок: схудла Кейт Хадсон і елегантна Наомі Воттс
18

Еван МакГрегор і Наомі Воттс на прем'єрі "Неможливе"
Фото: Фото: Reuters
Кейт Хадсон на прем'єрі фільму "Фундаменталіст мимоволі"
Емма Вотсон на прем'єрі "Добре бути тихонею"

У Торонто повним ходом йде кінофестиваль, і кожен день все нові і нові зірки представляють свої фільми.

Так, вчора в Канаду прибули Наомі Воттс і Еван МакГрегор разом зі своєю картиною "Неможливе". Обидва були раді зустрітися з шанувальниками і розповісти журналістам про проект, адже фільм знімався останні кілька років, і продюсери вже зневірилися довести роботу до кінця.

Стрічка присвячена трагічним подіям 2004 року, коли руйнівне цунамі в Таїланді забрало життя сотень тисяч людей. На щастя, героям фільму врятувати вдалося, ось тільки вони втратили один одного.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Відкриття Венеціанського фестивалю: Кейт Хадсон і Летиція Каста заінтригували відвертими сукнями

На вихідних на кіноогляді представили картину "Добре бути тихонею" з Еммою Вотсон, Логаном Лерманом, Езрою Міллером та іншими чудовими акторами.

Стрічка, що розповідає про життя і дорослішання першокурсника в звичайному коледжі Піттсбурга, була дуже добре прийнята як критиками, так і глядачами.

Також на вихідних представили глядачам і журналістам свій новий фільм "Мій хлопець — псих" Дженніфер Лоуренс і Бредлі Купер. У стрічці розповідається про героя, який повертається в рідний дім із психіатричної лікарні й стає об'єктом інтересу молодої і не зовсім "нормальної" дівчини.

У західних ЗМІ вже високо оцінили роботу Лоуренс. Там пишуть, що Дженніфер має всі шанси вдруге стати номінанткою на "Оскар" (вперше це сталося після фільму "Зимова кістка").

Зараз ви читаєте новину «У Торонто парад зірок: схудла Кейт Хадсон і елегантна Наомі Воттс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути