вівторок, 05 вересня 2006 15:38

Дженіфер Лопес сподівається завагітніти за допомогою шпинатної дієти

 

Співачка Дженіфер Лопес вже декілька місяців намагається завагітніти, але це їй ніяк не вдається. Підвищити свої шанси на зачаття вона за порадою медиків вирішила за допомогою шпинатної дієти.

Вагітність Дженніфер Лопес - останнім часом одна з улюблених тем жовтої преси. У травні були чутки, що співачка народить свого первістка вже в грудні. Підставою для такого припущення стала відміна гастрольного туру Лопес. Планувалося, що концерти пройдуть у багатьох містах світу, проте всі вони були відмінені без пояснення причин. Оскільки поп-діва від коментарів відмовилася, преса сама стала з"ясовувати причини такої дивної поведінки співачки.

Пізніше ще неодноразово з"являлися подібні повідомлення.

Нарешті, і сама Лопес вирішила відреагувати на чутки про свою персону.

- Плітки про мою вагітність завжди дуже настирливими, але невірними, - заявила співачка в інтерв"ю Sky News. Лопес та її чоловік Марк Ентоні прикладають масу зусиль для того, щоб зачати дитину, але добитися цього поки не вдається. Проте співачка дуже сподівається, що незабаром зможе народити. Тим більше вона вже радилася із цього приводу з фахівцями.

- Лікар порадив мені спеціальну шпинатну дієту, і тепер у мене на сніданок омлет з шпинату, на обід салат з шпинату, на вечерю - соте з шпинату, - поскаржилася жартома Лопес, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес сподівається завагітніти за допомогою шпинатної дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути