пʼятниця, 27 січня 2012 15:01

VIP-обіди "Нафтогазу" за 1,5 млн: Мідії з сиром, креветки та коньяк "Hennessy VSOP"
7

Фото: Фото: Наші гроші

НАК "Нафтогаз України" 16 січня за результатами тендерів уклала угоду з власною дочірньою компанією на послуги харчування з ресторанним обслуговуванням і обслуговування адміністративного будинку на загальну суму 13,30 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Ресторанне харчування коштуватиме 1,49 млн грн. Передбачено обіди та VIP-обіди, фуршети та VIP-фуршети на десять персон по кілька разів на місяць, постійне буфетне забезпечення приймалень напоями та кондитерською продукцією.

Шість разів на місяць передбачені кава-брейки: чай, кава, трохи печива, цукерок, мінералки та лимону.

П'ять разів на місяць фуршет: бутерброди з червоною ікрою, баликом, салом, рибою, пиріжки, риба в клярі, крученики з грибами та чорносливом, пиріжки з яйцями та грибами, шашлик з курятини та лосося, овочеве, м'ясне, рибне та фруктове (виноград, яблуко, груша, ківі) асорті. До цього - горілка "Неміров преміум", коньяк "Алекс голд", білий "Шардоне" та червоний "Мерло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожній десятій українській родині не вистачає грошей навіть на їжу - дослідження

Три рази на місяць VIP-фуршети. До попереднього меню додано канапе, шашлик з креветок, мідії запечені з сиром, кільця кальмарів, рибні палички з лосося, корзинки з печінки тріски, деруни з ікрою, млинці з грибами, ананаси. Алкоголь: горілка "Гетьман", коньяк "Hennesy VSOP".

Обіди - п'ять разів на місяць. На вибір борщ або грибна юшка, буженина, котлети з індички або відварний лосось. На гарнір картопля фрі чи рис. З салатів або нарізка з свіжих овочів, або "Козирний" (пекінська капуста, помідори, балик, сир, майонез). До цього фрукти та хліб. До хлібу – нічого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пінчук і російські мільярдери "за чашкою кави" поговорять про соціальну нерівність

Двічі на місяць будуть VIP-обіди. Це знову згадані вина та "Гетьман" з "Hennessy VSOP". Меню відрізняється наявністю юшки з стерляді, відварного язика, тушкованих овочів, картоплі по-селянськи, смаженої осетрини, телячого стейку, домашньої ковбаси та сала і знову ж таки різного асорті.

Прибирання офісів на на вул. Хмельницкого, 6 та по вул. Гонти, 3-а, прилеглих територій, постачання питної води, забезпечення роботи ксероксів, тощо коштуватиме 11,81 млн. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу купили комплект шин за ціною цілого автомобіля

Відкриті торги на харчування стали можливі завдяки участі другого учасника, необхідного для мінімальної кількості учасників тендеру. Їм стало ТОВ "Соррі, бабушка" Олексія Розенкова (в Києві є відомий нічний клуб з такою назвою). Фірма пропонувала за послуги лише на 360 грн. або 0,02% дорожче, ніж "Нафтогазобслуговування".

Відкриті торги на послуги з прибирання стали можливі завдяки участі ТОВ "Бетта-клінінг" Олексія Харько, Віталія Байлова та Євгенія Морозова, яке пропонувало за послуги на 8 тис грн. або на 0,07% дорожче.

Зараз ви читаєте новину «VIP-обіди "Нафтогазу" за 1,5 млн: Мідії з сиром, креветки та коньяк "Hennessy VSOP"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути