четвер, 16 серпня 2012 11:45

В Ахметова заявили, що сплатили податків і зборів майже на 15 мільярдів

В Ахметова заявили, що сплатили податків і зборів майже на 15 мільярдів
100% акцій СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову. Фото: interfax.com.ua

Розмір податків та зборів, виплачених підприємствами найбільшої фінансово-промислової групи України ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) до бюджетів всіх рівнів, у тому числі до Пенсійного фонду, за січень-червень 2012 року становив 14,7 млрд грн.

Про це повідомила прес-служба СКМ.

Крім того, в повідомленні зазначено, що розмір нарахованої заробітної плати перевищив 8,7 млрд грн; інвестиції в модернізацію виробництва і придбання основних засобів становили 8,4 млрд грн.

"Витрати на соціальні програми в галузі розвитку бізнесу становили 2,7 млрд грн, з яких інвестиції в охорону навколишнього середовища - 1,4 млрд грн, у підвищення безпеки праці - близько 1 млрд грн, в соціальні програми для співробітників - близько 300 млн грн", - додали в СКМ.

За словами генерального директора СКМ Олега Попова, зростання податкових виплат пов'язане з тим, що в першому півріччі 2012 року група продемонструвала зростання ключових виробничих показників за рахунок розширення присутності на низці ринків.

Нагадаємо, СКМ за підсумками 2011 року збільшила доподатковий прибуток в 2,4 раза в порівнянні з 2010 роком - до $3,128 млрд.

Зазначимо, діяльність СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній, фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобуванні, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники рапортують про "покращення" в будівництві: активність там зросла в 1,5 раза

До Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група "України" і видавничий холдинг "Сегодня Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл ( роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Параллель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

100% акцій СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Зараз ви читаєте новину «В Ахметова заявили, що сплатили податків і зборів майже на 15 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути