четвер, 10 травня 2012 15:22

Податкова за 4 місяці перерахувала до бюджету на 923 мільйони більше, ніж торік

Податкова за 4 місяці перерахувала до бюджету на 923 мільйони більше, ніж торік
За даними ДПС, до зведеного бюджету сплачено 88,9 млрд грн. Фото: province.in.ua

Державна податкова служба (ДПС) у січні-квітні 2012 року перерахувала до загального фонду державного бюджету 60,8 млрд грн, що майже на 8% більше ніж за відповідний період минулого року.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"Бюджет додатково одержав 922,9 млн грн. Розпис Міністерства фінансів України зі збору платежів до загального фонду державного бюджету виконано на 101,5%", - сказано у повідомленні.

За даними ДПС, до зведеного бюджету сплачено 88,9 млрд грн, до державного бюджету надійшло майже 63,2 млрд грн, а до місцевих - 25,7 млрд грн.

"На рахунки платників податків відшкодовано 15,1 млрд грн податку на додану вартість, бюджетний ресурс використано у повному обсязі. У квітні 2012 року до зведеного бюджету України сплачено 20,6 млрд грн платежів, що контролюються податковими органами, з них до державного бюджету - 13,8 млрд грн, місцевих бюджетів - майже 7 млрд грн", - повідомили у ДПС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна селекторна нарада Азарова коштує українцям 10 тисяч гривень

Податкова також зазначила, що у повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, частини чистого прибутку державних підприємств, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, рентних платежів за транзитне транспортування територією України природного газу та аміаку, платежів за користування надрами тощо.

Зараз ви читаєте новину «Податкова за 4 місяці перерахувала до бюджету на 923 мільйони більше, ніж торік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути