пʼятниця, 17 лютого 2012 10:38

"Нафтогаз" похвалився 18 мільярдами "кубів" видобутого газу

"Нафтогаз" похвалився 18 мільярдами "кубів" видобутого газу

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" у 2011 році видобула додатково 1 млрд 286,6 млн куб. м природного газу та 638,8 тис. тонн нафти і газового конденсату.

Такі дані навела прес-служба держхолдингу.

Так, минулого року нафтогазовидобувні підприємства "Нафтогазу" облаштували та ввели в експлуатацію 68 газових та 32 нафтові нові свердловини, які забезпечили загальний видобуток 383, 7 млн куб. м природного газу та 120,2 тис тонн нафти і газового конденсату.

Зокрема, було введено в дослідно-промислову розробку нове Північно-Мигринське нафтогазове родовище.

Станом на кінець 2011 року компанія здійснювала видобуток вуглеводнів на 234 родовищах нафти і газу, у т.ч. ДК "Укргазвидобування" - на 135 родовищах, ПАТ "Укрнафта" - на 89, ДАТ "Чорноморнафтогаз" - на 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські підприємства завершили 2011 рік з фінрезультатом у 113 мільярдів

Загалом за минулий рік підприємства компанії видобули 18,1 млрд куб. м природного газу та 3,1 млн тонн нафти з газовим конденсатом.

Крім того, у 2011 році НАК проводила роботи із введення в експлуатацію нових та інтенсифікації видобутку вуглеводнів на існуючих потужностях.

Так, на об'єктах Компанії було проведено 446 капітальних ремонтів свердловин, виведено з бездії 58 газових і 149 нафтових свердловин, на восьми об'єктах застосовувалися методи з підвищення нафтогазоконденсатовіддачі.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" похвалився 18 мільярдами "кубів" видобутого газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути