Ексклюзиви
середа, 25 липня 2012 13:15

Hi-tech обладнання "ЄДАПС" отримало європейський "знак якості" CE

"ЄДАПС" консорціум став першим в Україні розробником і виробником обладнання у сфері високих технологій, який отримав Європейські Сертифікати Відповідності (ЄС Certificate of Conformity) з правом нанесення на свою продукцію знака СЕ (Conformit? Europ?enne)

Обладнання "ЄДАПС" консорціуму для персоналізації ідентифікаційних документів успішно пройшло всі необхідні випробування на відповідність вимогам директив та гармонізованих стандартів Європейського Союзу в центрі випробувань, акредитованому в Міжнародній системі сертифікації.

"ЄДАПС" консорціум – єдине науково-виробниче об'єднанням у світі, яке не тільки має повний цикл виробництва ідентифікаційних документів, але і є виробником сертифікованого обладнання для їх персоналізації.

Отримані міжнародні сертифікати та маркування знаком СЕ дають можливість "ЄДАПС" консорціуму гідно представляти своє високотехнологічне обладнання на ринку 50 країн світу, що входять до Міжнародної системи сертифікації – країни Європейського Союзу, більшість країн Північної і Латинської Америки, Азії та СНД.

Інформація про отримані міжнародні сертифікати представлена на офіційному сайті Міжнародної електротехнічної комісії в розділі "Public area / Certificate no.": Http://certificates.iecee.org

Персоналізоване обладнання створено із застосуванням лазерних систем власного виробництва компанії "ЄДАПС Laser" (http://www.edaps-laser.com.ua/about/).

Зараз ви читаєте новину «Hi-tech обладнання "ЄДАПС" отримало європейський "знак якості" CE ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути