Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 09:06

Бойко і Міллер домовилися "суворо дотримуватися" чинних "газових" контрактів

Бойко і Міллер домовилися "суворо дотримуватися" чинних "газових" контрактів

ВАТ "Газпром" і Міністерство енергетики та вугільної промисловості України домовилися, що до досягнення нових домовленостей сторони продовжать суворо дотримуватися чинних контрактів на поставку і транзит газу.

Як повідомляє прес-служба "Газпрому", такої домовленості досягли під час робочої зустрічі голови правління газового холдингу Олексія Міллера і голови Міненерго України Юрія Бойка.

Сторони продовжили обговорення актуальних питань двостороннього співробітництва та висловили задоволення перебігом діалогу. Прийнято рішення провести чергову зустріч найближчим часом, зазначено в повідомленні "Газпрому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У четвертому кварталі Україна платитиме за російський газ $400 - Бойко

Раніше повідомляли, що український уряд розраховує протягом двох тижнів знайти компроміс щодо газових питань з Росією.

"Ми зараз ведемо переговори, давайте почекаємо їх завершення, ми очікуємо в найближчі 10-15 днів, що ми знайдемо компроміс", - сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Зазначимо, що президент України Віктор Янукович 18 жовтня у Донецьку проведе зустріч з російським колегою Дмитром Медведєвим. Зустріч відбудеться в рамках ІІ Українсько-російського міжрегіонального економічного форуму.

Нагадаємо, 27 вересня Азаров заявив, що Україна сподівається завершити переговори про перегляд газової угоди з Росією до кінця жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Бойко і Міллер домовилися "суворо дотримуватися" чинних "газових" контрактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути