четвер, 04 жовтня 2012 16:38

Volkswagen розсекретив кабріолет Beetle: верх складається за 10 секунд
8

Фото: Фото: volkswagen.com

Відкрита версія Volkswagen Beetle дебютує на автосалоні в Лос-Анжелесі. Кабріолет отримав тканинний верх, на складання якого йде близько 10 секунд, просторий багажник і активну систему захисту від перекидання. Старт продажів в Європі запланований на весну наступного року.

У Volkswagen стверджують, що кабріолет Beetle зберіг не тільки впізнаваний силует (хоча рамка лобового скла встановлена ??більш вертикально), але і чотири повноцінних посадкових місця. Крім того, конструкторам вдалося вивільнити місце під значний вантажний відсік - за офіційними даними, його об'єм становить 225 літрів, а спинки задніх сидінь зроблені доладними для забезпечення можливості перевезення габаритного багажу.

Між кріслами і багажником ховається тканинний верх, розвернути або скласти який можна за допомогою електроприводу на швидкостях до 50 км/год. Займає цей процес близько 10 секунд.

VW Beetle Cabrio оснащений новою системою захисту від перекидання, яка, крім більш жорсткої рамки вітрового скла і передніх подушок безпеки в якості стандартного устаткування включає ще й захисні дуги, які в разі аварії автоматично висуваються за задніми підголівниками.

У Європі кабріолет продаватимуть з тими ж силовими агрегатами, що і версію з жорстким дахом. У їх числі 105-сильний 1,2 TSI в якості базового, 160-сильний 1,4 TSI і дволітровий двухсотсільний турбомотор, а також кілька дизелів потужністю від 105 до 140 к.с.

Прем'єра кабріолета запланована на 30 листопада, день відкриття Лос-Анджелеського автосалону. У продаж новинка надійде навесні 2013 року, але замовити новий Beetle можна буде відразу після прем'єри. Ціна в Німеччині стартує від 21 350 євро.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen розсекретив кабріолет Beetle: верх складається за 10 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути