вівторок, 24 квітня 2012 11:07

Volkswagen показав електро-"Жука" з відкритим верхом
8

Фото: Фото: Volkswagen

Концерн Volkswagen показав перші офіційні фотографії прототипу E-Bugster, який буде представлений на Пекінській виставці. Вважається, що концептуальний електрокар демонструє зовнішність моделі Beetle в кузові "кабріолет", яка з'явиться у продажу на початку 2013 року.

Прототип E-Bugster офіційно названий відкритою модифікацією того електрокара, який німці показували на Детройтському автосалоні. Він, в свою чергу, був оголошений предтечею хетчбека Beetle з електромотором.

E-Bugster отримав лише два посадочні місця, так що по суті, є родстером, причому він став на 90 мм нижчим і на 30 мм ширшим, ніж Bugster з жорстким верхом, при тій же довжині. Від Детройтського концепту його відрізняють переглянуті бампера, що отримали нові світлодіодні вкраплення, а також нова задня оптика.

У рух прототип наводиться електродвигуном потужністю 114 кінських сил, який дозволяє електрокару розганятися до 100 км/год за 10,8 секунди. Літій-іонні акумулятори допускають зарядку як від стандартної побутової електромережі, так і від спеціальних зарядних станцій постійного струму. В останньому випадку на перезарядку потрібно 25 хвилин.

Очікується, що серійний хетчбек Beetle зі звичним двигуном внутрішнього згорання і складним верхом, побудований за мотивами E-Bugster, вперше з'явиться на публіці восени, або на Паризькому, або на Лос-Анжелеському автосалоні. Відповідно, виробництво і продажі кабріолета повинні стартувати на початку 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав електро-"Жука" з відкритим верхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути