четвер, 03 листопада 2011 15:28

Volkswagen оновив Passat CC: Нові бампери, оптика і радіаторна решітка
7

Фото: Фото: Volkswagen

Volkswagen оприлюднив зображення седана Passat CC. Світова прем'єра оновленої моделі відбудеться на Лос-Анджелеському автосалоні.

Volkswagen Passat CC, який виробник називає "чотирьохдверне купе", отримав нове "обличчя". Модель з'явилася на ринку 4 роки тому, і за цей час, за підрахунками VW, було продано більше 270 тис. екземплярів.

Passat CC отримав нову оптику, змінену решітку радіатора і нові бампери - все в дусі "старшої" моделі Passat, оновленої близько року тому. Модернізації зазнали також кришка багажника, задні ліхтарі та легкосплавні колісні диски.

Салон "купе" особливо не змінився, за винятком блоку клімат-контролю. Проте в VW вважали за необхідне забезпечити модель під час фейсліфтінгу набором нових опцій. У списку оновлень є система стеження за станом водія, система рекуперації енергії гальмування, а також асистенти контролю розмітки, "сліпих зон" і дорожніх знаків.

Виробник заявляє, що не планує ніяких змін в моторній гамі Passat CC ні на північноамериканському, ні на європейському ринку. Оновлений седан почне свою атаку на ринок з Німеччини, де з'явиться у продажу в лютому 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen оновив Passat CC: Нові бампери, оптика і радіаторна решітка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути