пʼятниця, 29 червня 2012 11:17

Водійські права без навчання в автошколі коштують $600

Водійські права без навчання в автошколі коштують $600

Водійські права після кризи подорожчали удвічі. Якщо колись екзамен з теорії водіння в ДАІ коштував $100, то тепер щонайменше $200. Якщо ж без навчання в автошколі - $600. Про це на правах анонімності розповідає один із працівників столичного МРЕВ.

"Можна здати і своїми силами, але питання на екзамені з такими заковиками, що ніби й правильно відповідаєш, а комп'ютер каже, що відповідь неправильна. Але водії, які по 20 років за кермом, здають все чітко. А молоді, то вже інше питання. Але он недавно була група, де з 13 чоловік десять здало теорію. То начальник відразу викликав до себе і каже: "Ти так не жартуй мені більше, якщо хочеш тут працювати. Бо коли з групи здає дві людини — це одне. А коли 10 — то інше діло", - розповідає чоловік.

Саме керівництво управлінь ДАІ має по дві машини.

"Начальство в нас має по дві машини. Якщо до кризи тут їздили на "Камрі" і на "Ленд Крузерах", то тепер на скромних "Шевроле" і "Хюндаях". Так наказали зверху. А от вдома в гаражі є інші машини не для роботи. Це джипи і мінівени", - стверджує чоловік.

А от штрафи за порушення ПДР він радить платити відразу.

"Як тільки прийде квитанція — протягом двох тижнів сплатіть і пред'явіть квитанцію в ДАІ про сплату. А ще краще зберігайте її три роки, щоб все було добре. Бо якщо колись через несплату не можна було пройти техогляд для машин, то тепер арештовують майно: ту саму машину або навіть квартиру".

Зараз ви читаєте новину «Водійські права без навчання в автошколі коштують $600». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути