пʼятниця, 20 квітня 2012 09:51

У Китаї створили конкурента Audi A6 и BMW 5

Концерн BAIC покаже в Китаї до Концептуальний седан, призначений конкурувати з моделями "великої німецької трійки". За допомогою прототипу C80K концерн має намір спробувати свої сили в преміум-сегменті внутрішнього ринку, на якому позиції BMW і Mercedes-Benz традиційно сильні.

Незвичайний купеподібний седан названий потенційним конкурентом довгобазних версій таких моделей, як Audi A6 і BMW 5 Series. Згідно з повідомленням агентства Automotive News, в розробці концепту брали участь дизайнерські ательє Fioravanti і Eastone, кожне з яких має своє представництво в Шанхаї. Довжина BAIC C80K перевищує 5,2 м.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Седан позбавлений середніх стійок кузова і (ймовірно, за прикладом седанів Rolls-Royce) отримав задні двері, відкриває назустріч руху. Очевидно, це рішення має полегшити потенційним власникам доступ на задні сидіння салону.

На який саме базі побудований прототип і коли планується початок його серійного виробництва, в BAIC поки не уточнюють. Ймовірно, остаточне рішення про доцільність випуску C80K буде прийнято за підсумками Пекінської виставки.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Automotive News відзначає, що сегмент люкс-седанів зараз вважається найбільш швидкозростаючим на китайському ринку: за період з січня по березень він додав близько 37%.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї створили конкурента Audi A6 и BMW 5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути