Ексклюзиви
середа, 23 жовтня 2013 17:17

Україні пророкують півмільйонні продажі автомобілів в 2020 році

До 2020 року Україна потрапить до топ -15 найбільших зростаючих ринків для збуту авто (без урахування країн БРІК і зрілих ринків). Реалізація нових авто в Україні збільшиться більш ніж на третину - до півмільйона штук, повідомляє Forbes.ua .

Подібні прогнози містяться у звіті The Boston Consulting Group (BCG ) - глобальної консалтингової компанії, яка займається бізнес- стратегіями.

Аналітики підготували дослідження (Поза БРІК / як перемагати на зростаючих авторинках), де вказують, що нові зростаючі ринки, що не входять в БРІК - це останній серйозний шанс для зростання в ситуації, коли зрілі ринки (США, Канада, Європа, Японія, Австралія і Нова Зеландія) перебувають в стагнації, а країни БРІК вже поділені між автогігантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий SsangYong Korando продаватимуть у 21 комплектації на вибір

Відзначається, що до 2020 року щорічний темп зростання авторинків країн поза БРІК дійде до близько 6% - у чотири рази більше, ніж на зрілих ринках. До 2020 року новим зростаючим ринкам дістанеться п'ята частина глобальних продажів нових авто.

Експерти пророкують, що частка 15 найбільших ринків поза БРІК, з показником продажів більше 400 000 нових машин на рік, дійде до 71%. Серед них - Індонезія, Південна Корея, Іран, Таїланд і Україна.

Нагадаємо, у січні- вересні 2013 року виробництво всіх типів автотранспортних засобів в Україні скоротилося на 45,2 % порівняно з аналогічним періодом минулого року, склавши 32,876 тисяч одиниць.

 

Зараз ви читаєте новину «Україні пророкують півмільйонні продажі автомобілів в 2020 році ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути