Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2020 16:22

Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд: витримує вибух і постріл з автомата
7

Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд
Фото: SVI
Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд
Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд
Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд
Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд

Минулого тижня презентували унікальний автомобіль МАХ 3. Розробники взяли за основу позашляховик Toyota Land Cruiser 79. Після перевтілення від автомобіля залишилась тільки силова установка та технічні характеристики, повідомляє SVI.

Новий проєкт американської компанії отримав коротку назву МАХ 3. Корпус автомобіля укріплений металевими панелями, на капоті велика радіаторна решітка, фари додатково захищені, на даху розмістили світлодіодні стрічки, а задні двері відкриваються проти руху позашляховика. Вікна захищені, товщина скла - 38 мм.

Після того, як Toyota Land Cruiser 79 перевтілили, з'явилась модернізована підвіска, задній стабілізатор з підсиленою стійкістю, нові шини та колісні диски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має рекордне прискорення і двигун на 780 "коней" — Ferrari презентувала найпотужніший суперкар

Позашляховик американської компанії SVI створили у 2 варіаціях кузова - з одинарною або подвійною кабіною. Також є позашляховик-універсал. У його кузові можна перевозити 8 осіб одночасно. Власник може самостійно обрати, з якого боку розмістити кермо.Позашляховик має броню класу В7 і стійкість до вибухів різної потужності. У стандартній комплектації витримує вистріл куль діаметром 7,62 мм із шумової гвинтівки або постріл з автомата Калашнікова.

Окрім цього, є доповнена версія МАХ 3, на каркасі кузова є кріплення для кулемета 50-го калібру. Технічну характеристику прототипа Toyota Land Cruiser 79 не змінили. Автомобіль працює на бензині або дизелі з потужністю 200 к. с.

Придбати броньований МАХ 3 в Південній Америці не так просто, обов'язково потрібен дозвіл представників влади. Отримати його можуть охоронні компанії, що мають реєстрацію або державні організації. Вартість позашляховика в Південній Америці понад $103 тис., це близько 3 млн грн.

Учора американська компанія Rezvani презентувала пікап під назвою Hercules 6x6. Розробники машини називають її "найпотужнішим пікапом на Землі". Автомобіль руйнує всі шаблони, має 6 коліс і броньований кузов. Його побудували на платформі Jeep Gladiator, США.

Зараз ви читаєте новину «Toyota Land Cruiser 79 змінила вигляд: витримує вибух і постріл з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути