Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2019 07:30

Toyota і Subaru спільно вироблятимуть електрокари

Toyota і Subaru спільно вироблятимуть електрокари
Автовиробники Toyota і Subaru домовилися про спільне створення електрокарів. Фото: з відкритих джерел

Автовиробники Toyota і Subaru домовилися про спільне створення електрокарів. Проте кожна з марок буде випускати машини зі своєю емблемою.

Компанії разом розроблятимуть платформу електроприводу. Першим спільним транспортним стане електричний позашляховик C-класу.

Схоже, що це серйозний крок для Toyota. Адже компанія кілька років активно рекламувала свої гібридні моделі. Деякі ролики марка знімала навіть, як антирекламу електрокарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запоріжжя виготовлятиме МАЗи

Але є кілька але. В США впали продажі Toyota Prius через випуск Model 3. Інші моделі марки приносять менше прибутку на всіх ринках. Тож схоже, що японська марка вирішила змінити курс.

Аналогічна історія з автовиробником Subaru, який поки-що представив тільки гібридний кросовер XV, у сфері електричних машин.

Тенденція об'єднання автогігантів для створення електрокарів зростає. Наприклад BMW і Jaguar Land Rover вже оприлюднили намір щодо формування електричного тандему, повідомили на thedriven.io.

Компанія Tesla розробляє перший серійний електричний пікап. Він матиме повнопривідну динамічну підвіску і буксирувальний потенціал близько 140 тонн.

Зараз ви читаєте новину «Toyota і Subaru спільно вироблятимуть електрокари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути